free web creation software

Pogosta vprašanja


ALI POŠILJATE PO POŠTI?

Trenutno pošiljamo preko Pošte Slovenije v vsak kotiček v Sloveniji. Če vas ni doma ko vas poštar obišče, vam bo pustil obvestilo, s katerim paket čimprej dvignete na svoji pošti.  


V KOLIKŠEM ČASU BO DARILO POSLANO?

Stremimo k temu, da so izdelki v darilu čim bolj sveži. Da se darilo izdela so potrebni 1-3 dnevi in dodaten dan za dostavo. Če se vam z darilom mudi, bomo naredili vse, kar je v naši moči, da bo paket pravočasno pri vas. Oddajte naročilo čimprej in nas kontaktirajte na nina@vzabojcku.si ali na telefon 031610721.


DOSTAVLJATE TUDI OSEBNO?

Da, v Prekmurju lahko darila dostavimo tudi osebno. Ko oddate naročilo, napišite svoje želje in potrudili se bomo, da vam ugodimo. V primeru večjega naročila je dostava brezplačna.


ALI LAHKO DARILO OBLIKUJEM IN KOMBINIRAM SAM?

Absolutno! Lahko vam izdelamo darilo po vaši želji. Prosimo, kontaktirajte nas glede kakršnih koli vprašanj.


ALI MOJE DARILO VKLJUČUJE TUDI OSEBNO SPOROČILO?

Vsakemu darilu se lahko priloži ročno napisano osebno sporočilo. Enostavno nam napišite kaj točno želite sporočiti in mi bomo poskrbeli za vse ostalo. Cena dodanega sporočila je 1 €, vrednost pa neprecenljiva.


 IŠČETE PARTNERJE?

Če imate izdelek, ki menite, da bi ustrezal v naša darilca, se ne obotavljaje in nam čimprej pošljite ponudbo na e-mail nina@vzabojcku.si.